A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A cukrot tojássárgájával kikeverjük. A lisztet sütőporral és a kakaóporral összekeverjük, a tojássárgájához adjuk, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, megszórjuk a magozott meggyel, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A zselatint 1 dl vízben feloldjuk, majd a joghurthoz adjuk. A tejszínt felverjük, és a gyümölcsjoghurthoz adjuk, a kihűlt tésztára kenjük, csokoládéreszelékkel megszórjuk, majd 1 órára hűtőbe tesszük, és szeleteljük.
Megjegyzés
Akár cseresznyével vagy szilvával is elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.