Elkészítés: 1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy 25 x 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral vagy alufóliával, vagy kivajazunk, kilisztezünk.
2. A szilvát és a barackot kimagozzuk, vékony szeletekre vágjuk.
3. A fahéjat összekeverjük a 2 kávéskanál porcukorral, majd rászórjuk a szilvára. A barackot meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon be.
4. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját.
5. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük.
6. A lisztbe belekeverjük a kukoricalisztet, a sütőport.
7. A tojásos masszához hozzáadjuk a lisztet, a tojásfehérje habot, a rumaromát.
8. Beleöntjük a tepsibe, majd kirakjuk a tetejét felváltva a gyümölcsökkel.
9. 25 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
10. Közben a tetejére a tojásfehérjét kemény habbbá verjük a cukorral.
11. Kivéve a sütőből rákenjük a tetejére a habot, majd visszatesszük, 250 fokon kb. még 5 percig sütjük, amíg szép arany színű nem lesz. Teljesen kihűlve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.