Elkészítés: A hozzávalókból lágy, könnyen nyújtható tésztát gyúrunk. Akkorára kell nyújtani, hogy a tepsibe terítve magas pereme legyen.
A töltelék hozzávalóit minden egyszerűen összekeverjük, és a tésztára öntjük. Nagyon híg, de ez nem baj! Előmelegített sütőbe teszük, és kb. 30 pecig sütjük, míg a töltelék rezgőssé válik (nem jó, ha teljesen megszilárdul). A 4 tojásfehérjét a 10 dkg porcukorral kemény habbá verjük, a töltelék tetejére simítjuk, és 10 percre visszadugjuk a sütőbe. A tepsiben hagyjuk kihűlni a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.