Elkészítés: A tésztához az 5 tojás sárgáját 25 dkg cukorral, 10 evőkanál forró vízzel jól kikeverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és a szódabikarbónát. Kizsírozott-lisztezett tepsiben csak félig (!!) sütjük meg. Közben elkészítjük a tölteléket: a túrót a cukorral összekeverjük, majd beleszórjuk a búzadarát, a tojások sárgájával és a tejföllel jól kikeverjük. Ízesítjük pici (kb. fél csomag) vaníliás cukorral, s egy egész citrom reszelt héjával. A félig sült tésztán elsimítjuk a túrós tölteléket, és visszatolva a sütőbe megsütjük. Nem kell megijedni, ha összeesik a tészta. A megmaradt 7 tojás fejérjét gőz fölött kemény habbá verjük, majd a kristálycukrot beleszórjuk, és addig verjük tovább a gőz fölött, míg sima lesz. Amikor a megsült túrós tészta kihűlt, rásimítjuk a cukorral felvert habot, esetleg csokit is reszelhetünk rá. Nagyon-nagyon finom! Jó étvágyat hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.