A kenyér héját levágjuk, a belét nagyon apróra vagdaljuk.
A póréhagymát hosszában kettévágjuk és felszeleteljük, majd megpirítjuk a felhevített vajban.
Megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást, végül jól összegyúrjuk a kenyérrel.
Vizes kézzel kis gombócokat formálunk belőle, és forrásban lévő sós vízben megfőzzük (ha valamennyi feljött a felszínre), és szűrőkanállal kiszedjük.
Apróra vágott petrezselyemmel meghintve, olvasztott vajjal meglocsolva tálaljuk. (A gombóc még finomabb, ha a hagyma felét apróra vágott gombával váltjuk ki.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.