Előkészítés: A hagymaféléket meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, meghintjük fél kávéskanál sóval és 2-3 evőkanál citromlével, lefedjük, fél órát pihentetjük. A csirkemájakat leöblítjük (leválasztjuk róluk a szíveket). A zsályaleveleket leöblítjük.
Elkészítés: Felhevítünk 3 evőkanál olajat, rádobjuk a zsályaleveleket és a csirkemájakat. Négy perc múlva kidobjuk a zsályaleveleket, megfordítjuk a csirkemájakat, és még 2 percig pirítjuk. Papírkendőre szedve hagyjuk őket kihűlni. Közben leveleire bontjuk a salátát, megmossuk, kicentrifugázzuk vagy konyharuhával szárazra törölgetjük, és falatnyi darabkákra tépkedjük. Az almákat megmossuk, negyedeljük-nyolcadoljuk, magházukat kivágjuk, húsukat felaprózzuk, és meghintjük citromlével. A petrezselymet leöblítjük, a kapribogyót lecsepegtetjük. A legszebb csirkemájat félretesszük a díszítéshez, a többit 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát és az almát leszűrjük, majd a májjal együtt a salátalevelekhez adjuk, lazán összekeverjük, és csinos tálba szedjük. A máj sütőlevéhez adunk még 2 evőkanál olajat és a hagyma-alma levét, jól összeforraljuk, ízlés szerint utánasózzuk, citromlével savanyítjuk, (frissen) őrölt borssal fűszerezzük, és melegen a saláta tetejére szűrjük-locsoljuk. Tetejét a félretett csirkemájjal, a kapribogyókkal és a petrezselyemmel díszítjük, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.