Elkészítés: A húst feldarabolom, megszórom ételízesítővel és borssal, beleteszem egy edénybe. Megkenem mustárral, öntök rá olajat, dobok rá 1-2 kakukkfüvet, s legalább 2 napra beteszem a hűtőbe.
Amikor már jól megpácolódott, tepsibe teszem, rávágom a hagymát és a paradicsomot, s ropogósra sütöm, időnként meglocsolom a húst a levével, a végén grill fokozatba teszem.
Közben héjában megfőzöm a krumplit, s egy serpenyőbe teszem, sózom, borsozom, öntök rá a sült hús levéből. Megpirítom, a végén vágok rá petrezselymet.
A húst és a sült krumplit tányérra szedem, savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.