Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, vastagabb fél karikákra vágjuk. A szalonnát csíkokra daraboljuk.
Elkészítés:
1. A pizzalapokat a csomagoláson olvasható előírás szerint előkészítjük, ha szükséges, megsütjük. (Ha van időnk, a tésztát házilag is elkészíthetjük.)
2. Az olajon kiolvasztjuk a szalonnát, majd megfuttatjuk rajta a hagymát. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a petrezselymet. Ezt a ragut halmozzuk a tésztára, meglocsoljuk tejföllel, és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokra előmelegített sütőben a tetejét pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.