Elkészítés:
1.) A paradicsomokat megmossuk, az aljukat levágjuk - mint egy kalapot, és a belsejüket egy kanállal kikaparjuk. Papírtörlőre tesszük néhány percre, amíg lecsorog róla a lé. Sózzuk, borsozzuk a belsejüket.
2.) 25 dkg rizst kb. 6 dl vízzel megfőzzük. A vízbe tehetünk erőleveskockát vagy egy kis ételízesítőt.
3.) Ha megfőtt a rizs, grillfűszerrel ízesítjük, és belekeverünk 3 szál megtisztított, apróra vágott újhagymát. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és alaposan összekeverjük a hagymás rizst, majd a paradicsomokba kanalazzuk.
4.) Grillsütőn kb. 8-10 perc alatt készre sütjük. (Elektromos sütőben picit több idő kell hozzá, itt grill fokozaton kb. 15 perc.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.