Előkészítés:
Az almát megmossuk, magházát kiszúrjuk, húsát három, vagy hat karikára vágjuk. A hagymaszálakat megtisztítjuk, megmossuk, az almához mérten négy, vagy nyolc darabra vágjuk. A paradicsomokat mérettől függően elfelezzük, vagy negyedeljük.
Elkészítés:
1. Szárazon felforrósítunk egy bevonatos serpenyőt, elősütjük benne az almakarikák mindkét oldalát. Kivesszük, és elősütjük a hagymákat is.
2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Sütőlemezre teszünk egy szelet almát, rá két szál hagymát és egy vékony szeletke sajtot, majd ismét alma, hagyma, sajt jön, és a tetejét almával lezárjuk. Addig ismételjük ezt az összerakást, amíg az alapanyagok elfogynak. A rakott almát a sütőbe tesszük, hogy a sajttal összeolvadjon.
3. Amíg sül, az olajon megfuttatjuk a paradicsomokat, rászórjuk a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Pár perc alatt összeforgatjuk, majd a forró sajtos rakott alma mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.