Elkészítés: A 40 dkg lisztből 2 egész tojással, 1 evőkanál ecettel, sóval, tejföllel rétestésztát készítünk.
A hájat 5 dkg liszttel és a citromhéjjal
összekeverjük.
A rétestésztát négyszögre kinyújtjuk, beletesszük a hájat, a tésztával becsomagoljuk, és kinyújtjuk, hajtogatjuk, mint a vajas tésztát, 20 perces szünetekkel legalább 3-4-szer.
Kinyújtva kifliket vagy nagyobb háromszögű táskát készítünk, kemény lekvárral megtöltjük. Tetejét tojássárgával megkenjük, dióval megszórjuk, majd megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.