Elkészítése: A megtisztított, karikára vágott hagyma felét a zsír felében megpirítjuk, hozzákeverjük a köménymagot, beletesszük a kimosott savanyú káposztát, ráöntünk kb. fél liter vizet, és megsózva puhára pároljuk. A füstölt húst két cm nagyságú kockákra vágjuk. A megmaradt zsírból, hagymából és a paprikából pörköltlevet készítünk, és benne a húst puhára pároljuk. Mielőtt a hús megpuhult, hozzáadjuk a karikára vágott füstölt kolbászt. Végül összekeverjük a káposztát a pörkölttel, az egészet újra felforraljuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.