Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. A tojást keményre főzzük, majd karikákra vágjuk. A zöldségeket - ha friss - meghámozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk, ha mirelit, forró vízzel leöntjük, és szűrőn keresztül lecsepegtetjük. A konzerveket felnyitjuk. Egy méretes hőálló tálat (lehetőleg olyat, aminek fedele is van) kivajazunk, a burgonya 1/3-át szépen sorban lerakjuk, sózzuk borsozzuk, erre kerülnek a tojáskarikák (fele), a hal fele és a zöldség fele. Ezután egy újabb réteg burgonya, só, bors, tojás, hal, zöldség és burgonyával lezárjuk. A tejfölt ízlés szerint fűszerezzük, kevés tejjel elkeverjük és a tetejére öntjük. 2 dl vízzel - vagy ugyanannyi fehérborral - felöntjük. Kb. 45 percig sütjük. Félidőben még megszórjuk egy kevés reszelt sajttal. Jó étvágyat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.