Előkészítés: A sprotnikonzervet felbontjuk, leöntjük róla az olajat, és a kis halakat óvatosan szétszedjük. A füstölt lazacszeleteket 4x4 cm-es darabkákra vágjuk. A tejszínes tormakrémbe belekeverjük a kaprot.
Elkészítés: Két szelet szendvicskenyeret megkenünk vékonyan vajjal, majd a paprikakrémmel, és négyfelé vágjuk. Egy-egy kis füstölt halat teszünk rá, majd tálra tesszük. A másik két szelet kenyeret megkenjük a kapros tormakrémmel, majd négyfelé vágjuk. Minden kis kockára egy kis szelet lazacot fektetünk. Tálalásig fóliával lefedve a hűtőbe tesszük, majd vegyesen tálra tesszük és kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 darab: 95 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.