A halrudakat sütőben vagy serpenyőben süssük meg. A kígyóuborkát, a paradicsomot, a paprikát, a retket, a hagymát mossuk és tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel hosszúkás darabokra, illetve karikákra.
A salátaleveleket mossuk meg, rázzuk le és hagyjuk egészben. A zsemléket vágjuk félbe, majd az egyik felüket kenjük meg ketchuppal, a másikat pedig mustárral.
A ketchupos részükre tegyünk egy saláta levelet, egy szelet sajtot, két halrudat és egy adag zöldséget. Csepegtessünk rá némi olívaolajat és majonézt is. Fedjük be a zsömle másik felével, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.