Elkészítés: A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük.
A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, és sütőlemezen a sütőben addig sütjük, amíg a héja kissé megfeketedik. Kivesszük, tálba tesszük, lefedve hűlni hagyjuk.
A paprikák héját lehúzzuk, húsukat feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, és serpenyőben 2 evőkanálnyi forró olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a paprikadarabokat, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint csipet cukrot is adhatunk hozzá, és lefedve 8-10 percig pároljuk.
A rizst megpároljuk.
A halat megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, meglocsoljuk citromlével, megkenjük olajjal, és felforrósított, bevonatos serpenyőben mindkét oldalán megsütjük, majd frissen őrölt színes borssal meghintjük. A paprikával és a rizzsel azonnal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.