Elkészítés: A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük.
A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, és sütőlemezen a sütőben addig sütjük, amíg a héja kissé megfeketedik. Kivesszük, tálba tesszük, lefedve hűlni hagyjuk.
A paprikák héját lehúzzuk, húsukat feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, és serpenyőben 2 evőkanálnyi forró olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a paprikadarabokat, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint csipet cukrot is adhatunk hozzá, és lefedve 8-10 percig pároljuk.
A rizst megpároljuk.
A halat megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, meglocsoljuk citromlével, megkenjük olajjal, és felforrósított, bevonatos serpenyőben mindkét oldalán megsütjük, majd frissen őrölt színes borssal meghintjük. A paprikával és a rizzsel azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.