Elkészítés: A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel, és 1 órát állni hagyjuk.
A bacont üvegesre sütjük, kiszedjük a zsírból, és félretesszük másik ételhez. A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk, ezután a bacon zsírjában megdinsztelkük. Hozzáadjuk a zöldségeket, majd a fehérbort, felöntjük vízzel, és puhulásig főzzük.
Ekkor hozzáadjuk a fűszeres halat, néhány percig főzzük, majd a tejszínnel kikevert tejfölt, a felcsíkozott fütölt lazacot is a leveshez adjuk. Összeforraljuk, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.