Elkészítés: A húspogácsákhoz a hagymát nagyon apróra kockázzuk, tálba tesszük, hozzákeverjük a darált húst, majd sózzuk, borsozzuk. A masszához keverjük a mustárt, a ketchupot, a tojást, végül a kinyomkodott kenyeret. Ezt alaposan összegyúrjuk, majd pogácsákat formázunk belőle. A húspogácsák mindkét oldalát vékonyan beolajozzuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Ehhez 1 óra bőven elegendő.
Ha lejárt az 1 óra serpenyőben, forró olajban megsütjük úgy, hogy mindkét oldaluk piros legyen.
A hamburgerzsemléket a mikróban kicsit felforrósítjuk (50 másodperc). A zsemlékbe teszünk egy darabka salátát, rá a húst, arra a hagymát, paradicsomot, uborkát, és végül ízlés szerint ketchupot, mustárt, majonézt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.