Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot megmossuk, feldaraboljuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Félrehúzzuk, belekeverjük a fokhagymát, megszórjuk a pirospaprikával, és felöntjük kb. 1,5 l vízzel. A levest felforraljuk, belekeverjük a burgonyát, a paprikát, a paradicsomot (helyettük lecsót is használhatunk) sóval, borssal ízesítjük, és addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.