Elkészítés: A kifliket 1,5 centis karikákra vágjuk, kiolajozott tepsibe lerakjuk. A paradicsompürét kikeverjük az olajjal, rákenjük a kiflikre. A tojásokat a tejjel felverjük, ételízesítővel, borssal, sóval és oreganóval ízesítjük. Ráöntjük a kiflikre. Erre rakjuk a karikára vágott kolbászt, csíkozott szalámit. A zöldségeket megtisztítjuk, karikákra vágjuk, ezt is rárakjuk. A sajtot finomra reszeljük, megszórjuk vele a pizzánkat. Forró sütőben 40-45 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.