Elkészítés: A tejet a cukorral, a vajjal és a rummal összefőzzük. Belekeverjük a kakaóport. Lehúzzuk a tűzről, kicsit hagyjuk hűlni, majd beledolgozzuk a darált diót és a darált kekszet. Sütőlemezen vagy tálcán elsimítjuk, kb. 20X30 cm-es lapot kapunk belőle. Megvárjuk, míg kihűl.
A csokimázhoz a csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, belekeverjük az olajat, és lehúzzuk a tűzről. Kevergetve várunk, míg kicsit kihűl, mert melegen lefolyik a süteményről. Megkenjük vele a süteményt, és félretesszük, hogy megdermedjen. Hűtőben tároljuk, mindig szeletelünk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.