Elkészítés: A tésztához a lisztet, a margarint, a porcukrot, a sütőport, a kakaóport, a tojást és a tejet jól összegyúrjuk. Sütőlemezen 2 egyforma lapot sütünk.
A krémhez a tejet a liszttel sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a 2 csomag vaníliás cukrot, és ha langyosra hűlt, belekeverjük az előzőleg habosra kevert cukros margarint (20 dkg margarin + 20 dkg porcukor).
Az egyik kakaós lapra rákenjük a főzött krém felét, és egymás mellé rárakjuk a babapiskótákat. Meglocsoljuk a rummal vagy kávéval, majd a krém másik felével bevonjuk a piskótát, és ráhelyezzük a másik kakaós lapot. Hűvös helyen néhány órán át állni hagyjuk, és tálaláskor tejszíhabbal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.