Elkészítés: Felfuttatjuk az élesztőt kis vízzel, cukorral, valamint 3 kanál liszttel.
Átszitáljuk a lisztet, és az élesztővel, pici sóval kissé lágy tésztát gyúrunk. Letakarjuk, és meleg helyre tesszük kelni.
Mielőtt kinyújtanánk a tésztát, még egyszer átgyúrjuk. Kis lepényekre nyújtjuk vagy 1-2 nagyobbat készítünk, és sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük.
Megkenjük olajjal és paradicsomszósszal. Rátesszük a csíkokra vágott sonkát, megszórjuk sajttal, és végül ráhelyezzük a darabolt ananászt.
250 C-fokon kb. 15-20 percig sütjük. Félidőben a pizzák helyét megcseréljük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.