Elkészítés: Felfuttatjuk az élesztőt kis vízzel, cukorral, valamint 3 kanál liszttel.
Átszitáljuk a lisztet, és az élesztővel, pici sóval kissé lágy tésztát gyúrunk. Letakarjuk, és meleg helyre tesszük kelni.
Mielőtt kinyújtanánk a tésztát, még egyszer átgyúrjuk. Kis lepényekre nyújtjuk vagy 1-2 nagyobbat készítünk, és sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük.
Megkenjük olajjal és paradicsomszósszal. Rátesszük a csíkokra vágott sonkát, megszórjuk sajttal, és végül ráhelyezzük a darabolt ananászt.
250 C-fokon kb. 15-20 percig sütjük. Félidőben a pizzák helyét megcseréljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.