Elkészítés: A pudinghoz a tejet és a tejszínt felforraljuk (0,5 dl tej kivételével), hozzáadjuk a cukrot és az összetördelt csokoládét. A kakaóport és a keményítőt egy tálkába tesszük és felöntjük 0,5 dl tejjel, majd csomómentesre elkeverjük. Végül óvatosan, folyamatos keverés mellett beleöntjük a keményítős keveréket a tejbe. Amikor besűrűsödött a puding, levesszük a tűzről, és reszelünk bele kevés tonkababot, majd kis tálkákba öntjük.
A meggyhezt egy serpenyőben cukrot karamellizálunk, hozzáadjuk a mézet, majd a meggyet. Pár perc után levesszük a tűzről, és lehűtve tálaljuk a pudinghoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.