Elkészítés: Az almát megpucoljuk, magházát kivágjuk, majd nagyobb szeletekre vágjuk, és rögtön citromos vízbe dobjuk, hogy ne barnuljon meg.
A sárgarépát szintén megpucoljuk, majd felkarikázzuk. Külön-külön lábosban feltesszük főni mindkettőt annyi vízben, amennyi bőven ellepi.
Mikor puhára főttek, mindkettőt botmixerrel pürésítjük, majd összeöntjük a kettőt, hozzáadjuk a cukrot, a citrusok kifacsart levét, a citromsavat és a borként.
Kóstolás után ízlésünknek megfelelően tehetünk még hozzá citromlevet vagy cukrot. Egyet forralunk rajta, majd üvegekbe töltjük. Rakhatjuk száraz dunsztba vagy csak egyszerűen kihűtjük a polcon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.