Elkészítés: A narancsokat néhány percre forrásba levő vízbe rakjuk, majd feldaraboljuk, kimagozzuk. Ráöntjük a citromsavat és a 2 liter vizet, majd 2 napra hűtőbe rakjuk.
Ezután leöntjük a citromsavas levet a narancsról, de nem öntjük ki! Gyümölcscentrifugán ledaráljuk a narancsot, és az így keletkezett levet hozzáöntjük a félretetthez, amit 7 liter vízzel felhígítunk, majd a cukrot elkeverjük benne. Palackozás után fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Kb. 9-10 liter lesz ebből az adagból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.