Elkészítés: A tortilla hozzávalót könnyen gyúrható tésztává dolgoztam langyos vízzel. 8 egyenlő részre osztottam, papírvékonyra kinyújtva forró, zsíradék nélküli serpenyőben világosbarnára sütöttem.
A töltelékhez én lecsós alapot készítettem: a hagymát apró kockára vágtam, kevés olajon megpirítottam, a felapított paprikát és paradicsomot hozzáadtam, puhára pároltam kevés sóval és borssal. Ezt a lecsós alapot elosztottam a tortillákon, sajttal gazdagon megszórtam, majd előmelegített sütőben összemelegítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.