Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, majd a felvert tojásfehérjék habját is. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, közepes lángon 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ha kihűlt, cicafejet vágunk ki belőle sablon segítségével, majd kettévágjuk.
A pudingot elkészítjük ízlés szerinti cukorral és a tejjel, megtöltjük ezzel a krémmel a tortát, a végén kívülről teljesen beborítjuk tejszínhabbal, majd díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.