A mazsolát a likőrbe tesszük, és állni hagyjuk. A megtisztított narancsot cikkekre szedjük és felkockázzuk. A vajon megfuttatjuk a lisztet (vigyázva, hogy nem piruljon meg), felöntjük a narancslével, hozzáadjuk a citrom és a narancsok lereszelt héját, a cukrot, a fűszereket és takaréklángon állandóan kevergetve felforraljuk, majd a tűzről levesszük és hűlni hagyjuk. A langyos levesbe habverővel belekeverjük a tejszínnel kikevert tojássárgákat. Tálalás előtt beletesszük a likőrös mazsolát, a kockára vágott narancsot, végül a karikára vágott banánt. Hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.