Elkészítés: Alaposan megmossuk az összes zöldséget, majd felaprítjuk, és turmixgépbe tesszük, pépesítjük. A fokhagymát fokhagymanyomón átpréseljük, a vöröshagymát kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd a többihez adjuk.
Megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük a zsemlemorzsával, arra löttyintjük az olajat, majd az ecetet, és vízzel felöntjük. Megkóstoljuk, s szükség esetén még ízesítjük, mielőtt lefedve betesszük a hűtőbe, kb. 1 órára hűlni. Végül tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.