Elkészítés: 4 tojást, 15 dkg cukrot, 4 evőkanál langyos vizet habosra keverjük. Ezután hozzáadunk 12 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, és a 3 evőkanál diót, majd összekeverjük, és kivajazott tepsibe öntjük, aztán kisütjük. A süti másik fele ugyan így készül, csak dió helyett kakaót teszek bele. Sütés után pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk (kb. 2-3 cm).
A krém elkészítése: fél liter tejet , 4 evőkanál lisztet péppé főzök. 20 dkg vajat, 15 dkg porcukorral habosra keverek, és a péphez adom. A kiszaggatott tésztákat (1 diós - 1 kakaós) ezzel a krémmel összeregasztom, majd megkenjük a külsejüket is, és kókuszreszelékbe forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.