Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, valamint a kakaóport.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle.
A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel elkészítjük, hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinghoz adjuk.
2-2 piskótakarika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékben megforgatjuk.
A tetejét felolvasztott tortabevonóval vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.