Elkészítés: A kétszersült felét két-három centiméteres darabokra tördelve egy nagy tálba rakjuk. A tejet a vaníliás cukorral felforraljuk, közben a tojások sárgáját a cukorral jól kikeverjük. Amikor besűrűsödött, beleszórjuk a lisztet, és ezzel is jól összekeverjük. A felforralt tejet levesszük a tűzről. A forró tejből egy merőkanálnyit csurgatunk a cukros-lisztes tojásba, majd alaposan elkeverjük. Az elkevert masszát a felforralt tejbe öntjük folytonos keverés közben. A tűzre visszatéve (a keverés ne maradjon el) besűrítjük. A forró krém felével meglocsoljuk a kétszersültet, majd rátördeljük a következő sort, és leöntjük a krém másik felével. A tojások fehérjéből gőz felett kemény habot verünk, belekeverjük a lekvárt és a porcukrot. A habot a krém tetejére halmozzuk, másnapig - vagy reggeltől estig - hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.