Elkészítés: 2,5 dl vízben felfőzünk 15 deka margarint, majd a tűzről levéve belekeverünk 15 dkg lisztet, végül egyenként eldolgozunk benne 6 egész tojást. Kizsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle. Fél liter tejből, 2-2 csomag vaníliás pudingporból és vaníliás cukorból krémet főzünk. Ha kihűlt, eldolgozunk benne 15 dkg margarint. A tejszínt felverjük és óvatosan azt is elkeverjük benne. Megtöltjük a lapokat, majd a tetejére kakaóból egy kevés cukorral, vízzel felfőzött mázt öntünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.