Elkészítés: A csicseriborsót alaposan átmosom, lecsepegtetem. Nagy keverőtálba öntöm, hozzáadom a többi összetevőt. Botmixerrel néhány perc alatt világos, homogén krémmé keverem. Ha szükséges, a hozzáadott víz mennyiségét valamelyest növelem, hogy közepes sűrűségű végeredményre jussak.
Tálra szedem, kevés fodros szélű petrezselyemmel, római köménnyel és chilivel díszítem.
Tálalás előtt legalább 2 órára hűtőszekrénybe helyezem, hogy az ízek összeérjenek. Mivel alacsony hőmérsékleten tovább sűrűsödik a krém, az elkészítésnél célszerű a kívánatosnál leheletnyivel folyékonyabb állagra törekedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.