A hurkát és kolbászt egy tepsibe rakom, villával megszurkálom, bekenem a libazsírral, s a sütőben mindkét oldalán 180 fokon megsütöm (kb 2x30 perc), a végén grillezem.
A krumplikat alaposan megpucolom, félig megfőzöm, sózom, borsozom, majd betekerem egy szelet bacon szalonnába.
Amikor a hurkák, kolbászok megsültek, a zsírjába berakom őket és szépen megsütöm. (Lehet persze ezt egyszerre is csinálni, de a nagyobbik tepsi foglalt volt.)
Egy tányérra rakom a hozzávalókat.
Ecetes paprikát ettem hozzá. Sör, vagy vörösbor egyaránt passzol mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.