Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zsömlét forró vízbe áztatjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a fűszeres vajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Félrehúzzuk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A zsömlét kinyomjuk, a hússal, a burgonyával együtt a hagymához adjuk. Beledolgozzuk a tojásokat, jódozott sóval, borssal ízesítjük, és 18 golyót formázunk belőle. A golyókat mignonpapírba tesszük, megszórjuk szezámmaggal, és a sütőben 18-20 perc alatt megsütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 darab: 94 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.