Elkészítés: A darált húsból kis gombócokat formálunk. A csilipaprikakrémet összekeverjük a citromlével, hozzáadjuk a megtisztított, finomra vágott lila hagymát és a szétnyomott fokhagymát, a finomra őrölt fűszereket, sót, borsot. Füles fémfazékba olajat öntünk, amikor felforrósodik, a fűszeres keveréket beletesszük a forró olajba, állandó kevergetés közben hozzáöntjük a kókusztejet. Amikor felforrt, egyenként beletesszük a húsgombócokat, s azok állandó kevergetés közben tíz-tizenöt perc alatt megpirulnak. A gombócokat bő mártással tálaljuk. Párolt rizst kínálunk hozzá.
Ez a fogás, maláj nevén rendang bola Indonézia-szerte kedvelt, maláj és kínai vendéglők étlapján egyaránt szerepel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.