A darált húst, az apróra vágott hagymát, a Vegetát, a zsemlemorzsát és a tojást keverjük össze, majd formázzunk egyforma nagyságú gombócokat a masszából.
A húsgombócokat helyezzük olajjal kikent tepsibe, nyomjuk szét a tenyerünkkel, majd az ujjunkkal mindegyik közepébe készítsünk egy kisebb mélyedést. Öntsünk a húsfészkek alá 200 ml vizet, és előmelegített sütőben, 180 fokon süssük a húst 15-20 percig.
A kész húsfészkeket még forrón töltsük meg apróra vágott paradicsommal, rózsáira szedett karfiollal és 1-1 kanál citromlével elkevert reszelt sárgarépával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.