Elkészítés: A spagettit bő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés zsiradékon megfuttatjuk, majd belekeverjük a vékonyra szelt gombát, s rövid pirítás után beletesszük a metéltre vágott zöldpaprikát. Amikor zsírjára visszasült, hozzáadjuk a darált húst, és sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük. Végül beleaprítjuk a paradicsomot is. Rátöltve a bort és kb. fél dl vizet, fedő alatt az egészet puhára pároljuk. Ízesítjük, megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, és beleforgatjuk a megfőzött spagettit.
Tetejét meghintjük reszelt sajttal, és a sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.