Elkészítés: 1. A húsokat bedörzsöljük a fűszersóval, felöntjük a 2 dl olajjal, és 1 órát pácoljuk.
2. Az átmosott, lecsepegtetett káposztát kevés olajon a cukorral megpároljuk.
3. A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk.
4. A tepsi aljára terítjük a káposztát, rászórjuk a felkockázott főtt sonkát, elterítjük rajta a burgonyát, meghintjük ételízesítővel és majoránnával, majd ráhelyezzük a húsokat és rálocsoljuk a páclevet.
5. Először lefóliázva, majd fólia nélkül sütjük, míg minden kellően megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.