Elkészítés: Kevés olajon üvegesre párolom az apróra vágott vöröshagymát, azután ráteszem a darált húst, az összevágott paradicsomokat és a fűszereket, összekeverem, felengedem 2-3 deci vízzel, majd fedő alatt kb. fél óráig párolom. A padlizsánokat megmosom (nem hámozom meg), kb. másfél centis élű kockákra vágom, majd ráteszem a párolódó húsra, és fedő alatt az egészet megint további kb. fél óráig párolom. Ekkor a fedőt leveszem, beleteszem a párolódó raguba a pohár tejfölt, nagylukú reszelőn belereszelem a sajtokat, és belenyomom a fokhagymát. További pár percig főzöm, amíg elolvad a sajt, és a szósz kicsit összesűrűsödik.
Szarvacska tésztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.