1 kg főtt, áttört burgonyát összegyúrunk 1 lapos evőkanál sóval, 2 evőkanál zsírral, 30 dkg liszttel majd körülbelül 3 mm vastagságura kinyújtjuk.
Közben elkészítjük a tölteléket: a vékony csíkokra vágott csirkemellet megsózunk, lisztben megforgatjuk, majd olajban készre sütjük.
A csirkemelleket ráhelyezzük a tésztára, körbevágjuk, a két végét összehajtjuk és a széleit összenyomkodjuk.
Az így kapott kis pogácsákat tepsibe helyezzük és 20-25 percen keresztül 180-190 fokon, átfordítva pirosra sütjük.
A TV Paprika Édes nagyik finom sütik című műsorából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.