Elkészítés: A hagymát felkockázom, kevés olajon üvegesre párolom, pirospaprikát szórok rá, majd ráöntöm a darált hús. Felengedem vízzel, sót, borsot adok hozzá, és gyakorlatilag pörköltet főzök belőle.
Közben teszek fel vizet főni, ha felforrt, beleöntöm a zöldbabot, sót adok hozzá, és 5-10 perc alatt puhára főzöm. Ha kész, leszűröm, a pörkölttel összekeverem, és hozzáadom a zabpelyhet is. Utána a joghurttal is alaposan elkeverem az egészet.
Egy tepsit kevés olajjal kikenek, majd a masszát beleöntöm, és sajtot reszelek a tetejére. 225 fokos előmelegített sütőben a sajt barnára pirulásáig sütöm. Rendkívül ízletes, laktató étel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.