Elkészítés: A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A marhahúst falatnyi kockákra aprítjuk.
A vajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzákeverjük a húst, és pár percig pirítjuk. Felöntjük 1 liter vízzel, belekeverjük a leveskockát, és lassú tűzön kb. 1 órát főzzük.
Közben megtisztítjuk, megmossuk a répát és kínai kelt, majd falatnyi darabokra vágjuk. A csicseriborsót leszűrjük, és a zöldségekkel együtt a levesbe keverjük. További 15 percig főzzük.
A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Tálaláskor megszórjuk a petrezselyemmel és a sajttal a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.