Elkészítés: A burgonyákat megtisztítjuk, és hordó formájúra megfaragjuk. Hosszában félbevágjuk, olajban átsütjük, azután a belsejét kiskanállal kivájjuk.
Kivajazott tepsibe rakjuk a kivájt burgonyákat, befűszerezzük sóval és borssal.
A darált sertéshúst összekeverjük a tejben áztatott szójaliszttel, hozzáadjuk az olajon pirított hagymát és petrezselymet, a tojásokat és a kivájt burgonya belsejét. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval.
Nyári hónapokban rakhatunk rá szeletelt
zöldpaprikát és paradicsomkarikákat. Megszórjuk reszelt sajttal, azután közepes hőmérsékletű sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.