Elkészítés: A hagymákat felaprítom, olajon megpirítom, majd megszórom pirospaprikával, és hozzáadom a darált húst meg a köményt. Kb. 10 perc alatt a hús megpuhul, ekkor szórom bele a rizst és a zöldbabot.
Felöntöm annyi vízzel, hogy kétszeresen ellepje, adok hozzá sót, némi borsot, és 10 percig erős lángon, majd takarékon, fedő alatt párolom még 15-20 percen át, végül a tűzről leveszem, és pihentetem 10 percig.
Vízbe mártott merőkanállal szedek belőle gombócokat, amelyeket tejföllel és savanyúsággal tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.