Elkészítés: A vöröshagymát vékonyan felkarikázom. A sárgarépákat nagyobb kockára vagy vastagabb szeletekre aprítom.
Az olajon 1 perc alatt megfonnyasztom kicsit a hagymát, majd a darált húst. Ha megpirult, hozzáöntöm a rizst és a répát, és így is pirítom kicsit. Felöntöm vízzel annyira, hogy a lábos tartalmát kétszeresen ellepje, adok hozzá 1 teáskanál mézet (vagy cukrot), sót, némi borsot, és 10 percig erős lángon, majd takarékon, fedő alatt párolom tovább.
3-4 tojásból folyamatos kevergetés mellett rántottát készítek. Villával összetöröm, és a már majdnem puha rizottóhoz keverem óvatosan, hogy a rizs ne törjön meg.
Majonézzel, savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.