Elkészítés: A sült húst ízlés szerint daraboljuk fel vagy szedjük szálaira. A tojásokat főzzük keményre, pucoljuk meg, és vágjuk cikkekre. Az almát hámozzuk meg, majd vágjuk fel ízlés szerint. Az uborkát vékonyan szeleteljük fel. A gránátalmát magozzuk ki egy kanál segítségével úgy, hogy a fehér, hártyás része ne kerüljön bele. A jégsalátát csipkedjük bele egy tálba, majd adjuk hozzá az almát, az uborkát és a sült húst, kézzel forgassuk össze.
Az öntet hozzávalóit keverjük simára, és öntsük a tálban lévő keverékre, majd óvatosan forgassuk össze, hogy az öntet mindenhol bevonja.
Tálaláskor tegyük a salátát egy tányérra, majd helyezzük rá a cikkekre vágott tojást, szórjuk meg a gránátalmamaggal, és úgy kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.