Elkészítés: A hússzeleteket lángos nagyságúra kiverem, sózom. A marhahúsokat kiterítem, befedem a forrázott, leszűrt és kinyomkodott, kis sóval és fokhagymával ízesített spenótlevéllel, majd a pulykahúst a spenótra terítem. A réteges húst feltekerem, és 1-1,5 cm vastag
szeletekre felvágom. Olajban kisütöm.
Ha megsült, kiveszem az edényből, a visszamaradt lébe teszem a vajat, hozzákeverem a tejszínt, kevés sót, majd ha sűrűsödik, belekeverem a felaprított snidlinget, és lehúzom a tűzről.
Közben a kukoricalepényhez a darát sós vízben sűrűre főzöm, majd belekeverem a tojást, lepénykéket formázok a masszából, és olajban kisütöm.
A hústekercseket kukoricalepénnyel és a tejszínes mártással tálalom, ízlés szerint zöldköret is adható hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.